kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ayda mı alınıyor yedek? Şimdi başlayayım yarın gel benim pc'min yedeğini vereyim sana. Uğraşanadam 40 günde aldığını söylüyor yedeğinin. Suçlu olduğu ispatlana kadar herkes suçsuzsa mahkemede suçsuz bir insanı mağdur edemez. Adamın şifreleri, verileri ordaysa ve başka yedeği yoksa adamın hayatı mahvolur farkında mısın bunun?

Polis hakkında ise sanırım bir yorum yapmama gerek yok. Biraz gündemi takip eden görür gerçekleri. Neler döndüğünü nasıl bir ahlakı durum olduğunu biliyoruz.

Ayrıca kimsenin burda klavye delikanlığı yaptığı yok senden başka.
kararı ben mi veriyorum ne diyorsun sen? mahkeme veriyor, prosedürü çoktur bu işlerin sen anlamazsın, 1 adamı görevlendirip otur hemen işini hallet bu adamın işi hallolsun demezler. 50 yere yazılar gider gelir, neyse işin nasıl işlediğini tek tek açıklayacak değilim sana. el koymayı sanki ben yapmışım gibi konuşma. savcı şikayeti değerlendirmiş,mahkeme el koyma kararı vermiş polis kanunun kendisine verdiği yetkiyle gitmiş görevini yapmış. konu darmadağın oldu, konu sahibi arkadaş işin işleyişi uzun süreç kardeş yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama ortalama 3-6 ay arasında polis çağrı kağıdı gelir evine onunla birlikte gider adliyelerin içinde adli emanet bürosu vardır orda el konulan cihazlarını teslim ederler.