Bugün sabah kursa gidiyorum. Güzergah üzerinde 4 tane arka arkaya araç peşpeşe deli hızlı gidip, aralarına araç almamaya çalışarak trafiği birbirine kattı. Direkt önümde 2 kez kazaya sebebiyet verecek şekilde hareket yaptılar ama umurlarında değil tabi. Araba plakaları resmi değil. Tamamen sivil normal plaka. Yalnız arabalar da araba. En önceki bmw ydı sanırım, ardından Porsche Panamera fln. Bi kıllandım ben de düştüm peşlerine ders vericem bunlara. 3 tanesi sol şeride geçti. Ben zaten soldayım. en arkada 4. ye yol vermedim. Direkt kaza yapacak olmasına rağmen arabasının burnunu soktu. İnat değilmi bastım ölümüne kornaya yol vermedim. Adam gibi sürün diye bagırdım buna. Neyse benim önüme geçti ben de selektör yaptım dur da iki laf edeyim diye. Neyse durdu açtı camı bana gerizekalı bakan var napıyosun sen diyo. Dedim beni ilgilendirmiyor plakanız resmi değil ve kaza yaptırcanız millete. Neyse bastı gitti karşı şeritten polis geliyo camı açtı beni işaret ediyo alın şunu diye İş inada bindi ben de telefonla aradım 155 e bunun plakayı verdim. Sonra onun önüne geçtim. Umarım o da benim plakayı alıp vermemiştir

Uzun lafın kısası nedir arkadaş bu bi yere ... mu yetiştiriyosunuz ben böyle şey görmedim. Yolda nasıl gittiklerini görseniz aklınız durur. Usta şoförler belli ama inanılmaz kazaya meyilli. 4 tane araç sanki vagon yapmışlar aralarında 2 metre fark yok normal yolda deli hız. Bakan olup adam olamayanlardan belli ki sabahki de.