OzgurX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş güzel bir yere parmak basmış ama değer görmemiş php'de tek func varsa veya son func.sa noktalı virgül koymak zorunda değilsin.her değişkeni ; ile kapamak yerine php tagı ile açıp kapayabilirsin hocam senin için bu kadar önemliyse.

<?php
$degisken = "naber"
?>
<?php
echo $degisken
?>
Teşekkür ederim hocam bu aklıma gelmemişti tam olarak istediğimi karşılamasada sanırım biraz daha yapmak istediğime yakınlaştırır beni..

fatihsarac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
syntax yapısına göre mümkün değil. hocam bence siz tam olarak ne yapmak istediğinizi söyleyin, ona göre fikir üretelim. çünkü ";" kullanmak istemiyorum demenizin sebebini anlayamadım açıkcası.

muhtemelen yapmak istediğinizin alternatifi vardır.
Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MaviTM nin dediği gibi

<?php
$degisken="selaam";
?>
<?=$degisken?>

ama bildiğiniz üzere php c++ üzerinden yönetilen bir sistem c++ kurallarına aykırı oluyor bu seferde içerden(c++ php kütüphanesinin temelinden) bir kod değişikliği olursa belki olur
nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satır sonunun geldigini gösterir ve c mimarisinde böyle kullanılmak zorundadır.
Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim aslında yapmak istediğim şey şu ; hepinizin malumu ioncube yeterli şifreleme yapamadığı için sıkıntı büyük kendi şifreleme sistemimi kurmaya çalışıyorum ve yazdığım satırların göz ile yorumlanmaması için yani sadece sunucunun alıp çat diye okuyabilmesi ama kullanıcı açtığında kodları direk yorumlayamaması için tüm kodları tek satıra indirmek derdim. virgülün bu konudaki sıkıntısını ne demek istediğim arkadaşlar anlayacktır. Ama hepizinde söylediği gibi sanırım bu konuda standart dışına çıkmak pek mümkün değil. Baştanda bunu tahmin ediyordum ama bir umut demiştim tekrar tüm cevaplar için teşekkürler..