Sadece sormak istiyorum hala konuyu anlamadım.Diyorsunuzki firmamıza saldırıdan ötürü bu sorunları yaşadık , müşterilerinin yorumunada sözleşmeden bir madde ile cevap veriyor herkes kendi verisinden sorumludur diyorsunuz.
Bu durum saldırı kaynaklı ise müşterilerin ne sorunu var ?
Bu durum müşterilerin verilerini kötü veya yanlış kullanmasından doğuyor ise hangi müşteriysse o hizmetini sonlandırın onca kişi sorun yaşamasın.
Lütfen yanlış anlamayın asla sizin bilginiz ile kendimi yarıştıramam ben cpanelde db oluşturur veya yeni hesap ekleyebilirim ilerisine gidemem.Lakin hem saldırı diyor hemde müşterilerin yanlış kullanımına bağlıyorsanız bu sorunları ortada farklı bir durum var.
+++ Saldırandan dolayı ise bu sorunlar tamamen sizin sorumluluğunuzda.Doğacak maddi manevi sorunların sorumluluğu size aittir.Müşterimi koruyacak sizin sunucularınızı ?
Alıntı
Aynı sıkıntıların tekrarlanmaması adına gerekli tüm önlemler ivedilikle alınmaya devam etmektedir.
Demişsiniz.Bu tür sorunların önceden planlanması bu gibi durumlarda kendinizi en kötü sahneye hazırlamak için önlemlerin en ilkin alınması gerekli şimdiden sonra alınan önlemin bir faydasının olacağını düşünmüyorum.
Eklemeden edemeyeceğim ; asla firmanıza karşı değilim.Sadece yazılanlar karşısında kendimi tutamadım.Yazmayın siz dersenizde yazmam bir daha.