MesutDincer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Platınıum uyelık aldım bakalım sıstem guzele benzıyor
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.

AntoL-Nyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama 1 haftadır bot eklenemediği için ( "Client cevabi anlasilamadi.Bu sorun eski bir client kullandiginiz icin olabilir.Lutfen son cikan clienti dosyalar bolumunden indirin." ) destek talebinden belirtiyorum. Ek süre olarak yansıtmışsınız fakat süreden önemlisi botun eklenememesidir. Ne zaman siteleri ekleyebileceğim ? Botextra k.adı mail gibi bilgileri tarafınıza pm atiyorum.
Arkadaşlar tek tek girip tüm sitelerinizdeki sorunu giderdiler. Gecikme için özür dileriz.

byhewal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaçgündür ödeme yaptım ama nedense cevaplar çok geç veriliyor + baştan sallanıyormuşum gibi hissettim çünkü gelen cevaplar sanki yazdıklarımı okumadan yazılmış gibi. İlgi ve alaka SIFIR denilecek şekilde. 3 gün oldu ödeme yaptığım halde bekliyorum kullanabilmek için. Botextranın kalitesi böylemiydi? Kullanan arkadaşlar varmı acaba?
Merhabalar, gecikme yaşandıysa özür dilerim. Normalde tüm lisanslar otomatik açılıyor eğer otomatik açılmadı ise, havale adını yanlış yazmış olabilirsiniz(%99.9 böyle oluyor) onun dışında sorununuz halen devam ediyor ise lütfen bana bildirin ben gerekli kişilerin kulağını çekerim.