Merhabalar.
Başlıkta da belirttiğim gibi kısa süreli bir iş ihtiyacım var.Başlığa editörlük yazdım ama sadece editörlük olacak diye bir kaide yok.O alanda iyi olduğum için onu yazdım.Öncelikle durumumu izah edeyim;
Nic.tr'de bulunan domainimin süresi 9 Ocak itibari ile bitecek.Domainimin süresini uzatabilmem için kredi kartı gerekmekte ve ben de kredi kartı kullanmıyorum.Kimseye de rica minnet etmek istemiyorum.O yüzden kısa süreli bir iş ihtiyacım var.Kısa diyorum çünkü domain ücreti 2 senelik 23.İş verecek arkadaşlardan ricam ya bana vcc sağlamanız ya da benim hesabıma girerek ödemeyi kendinizin gerçekleştirmesi.Güven açısından problem oluşturmaması için önce iş sonra ödeme şeklinde çalışacağım.

Peki ben neler yapabilirim?
  • Sitenize istenilen kategori de özgün içerik veya içerikler ekleyebilirim.Yazılım farketmez.
  • Copy-paste işi yaparım.
  • vBulletin,Wordpress vb. gibi yazılımların sıfırdan kurulumlarını yapıp istenilen veya gerek görülen eklentilerin yüklenmesi.
  • Paravan blog tarzı işleriniz olursa onları da yaparım.

Aslında daha birçok iş vardır yapabileceğim ama aklıma gelenler bunlar şimdilik.Aklına yatanların bir pm atması yeterli