r10da site satmak işte bu kadar zor. Daha önce benimde konum vardı her ayı günü tek tek yazmama rağmen mesajda yazdıklarımı okumadan aynı soruları soranlar ısrarla site adresini pm isteyenler aklınıza ne gelirse
Adam 20 dolar paypal bozacak adam arıyor. 1tl açık artırmadan 5 site almış satmış. Afedersin donunu bile r10dan almış ucuz diye sonra '' pm alabilirmiyim '' diyor
Kendileri 200 liralık eşiği doldurmaya uğraşanlar bu şekilde kazançları çekemiyor. Tek istedikleri siteyi öğrenip seosuna linklerine bakarak kendileride böle birşey yapabileceklerini sanıyorlar.
site ve sekötürü merak eden arkadaşlar bakın mynet var elinizin altında sekötürü haber eğlence oyun . Günlük 1 milyonun üstünde reklam geliri var binası var napacaksınız ayda 2500 dolar kazanan sitenin yapsını inceleyip inceleyin myneti hatta googleyi inceleyin. Sanki siteyi inceleyince o sitedeki sistemin aynısını yapıp sizde kazanacaksınız 2500 dolar
Arkadaşa katılıyorum alan alır almayan almaz zaten bu tarz bir satış için r10dan en fazla 5-10 kişi çıkar onlarında niyeti ciddiyse zaten bi 5 dakika telefona ayırabilirler.
Arkadaşlar başladı yine r10'nun klasikleşmiş satış baltalama mesajları. Allah askına alıcı değilseniz yazmayın. İSteyen kişiler istedikleri belgelere ulaşıyor.
Son bir ayın belgeleri burada geriye dönük olanlarda ciddi alıcalarla dünden beri paylaşıldı.
Sektör yokmuş. Konuya yazdık değilmi sektörün neden verilmediğini.
Ben burda kimseyi kırmak istemiyorum. Gereksiz yorumlar yapanlar direkt olarak şikayet edilecektir.
Yasak olduğu forum kurallarında açıkca belirtilmiştir.
İyi çalışmalar herkese.