Merhabalar;

Logo yaptırmak istiyorum güzel bir çalışma. Bİrçok kişiye PM attım dönüş olmadığı için buradan konu ile aramak istedim. Ödeme konusu öncelikle;

Garanti bankası: 8,00 TL (Şans Oyunlarına Atılır)
Paypal: 9,00 TL
İsteyene EK olarak DOmain: fullfilmizletr.com ya da seo-online.net domainlerini verebilirim.

mevcuttur. Yani 17 TL mevcut. Bazı şans oyunlarına 1 TL komisyon olabiliyor 16 TL diyelim. Eğer yapabilecek olanlar var ise lütfen aşağıdaki detayları incelesinler;

LOGO KONUSU
  1. Site Adresi: www.dijicag.com (Henüz açılmadı)
  2. Slogan: Dijital Çağ Burada Şekilleniyor
  3. İçerik: Web Tasarım, Kodlama ve SEO üzerine bilişim hizmetleri sunan hem portfolyo hem de hizmet tanıtım sitesi olacak.

• Logoda sadece DİJİÇAĞ yazılmış birşey olmamalı. Amblem olmalı ki R10 konularımızı da o logo ile süslediğimizde mükemmel gözüksün.
  • Logo büyük boyutlarda hazırlanmalı. Aİ ya da PSD formatlı alabilirim. Büyük istememin sebebi, rahatlıkıla boyutlandırılmasıdır.
  • Vektörel çizim tabi ki öncelikli olacaktır ancvak bu ücrete çizen çıkar mı bilmiyorum.
  • Logo içime siner sinmez hiç konuşmadan tüm teslimatı alırız.
  • Ücret traderi iyi olanlara iş başı gönderilecektir.
  • Referansı olanlar lütfen ulaşsınlar.

NOT: Eğer biraz daha pahalı ise ve ücreti bir süre sonra verin sıkıntı olmaz derseniz o da kabulümdür. Şuan elimdeki ücret ile yaptırmak istiyorum. Ama öncelikli amacım, aldığım logoyu uzun süre kullanmak olacak.