SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım, bende sana ve konuna saygı ile yaklaşanlardan biriyim.

Yalnız, "konu baltalama" nedir yahu? Ürün satmıyorsun, ticari bir bilgini/reklamını sunmuyorsun. Sadece "BİLİŞİM HUKUKU" kategorisinde "ŞUNU YAPTIM" diye konu açmışsın.

Herkes "TEBRİKLER, AFERİN SİZE, MÜKEMMEL BAŞARI" demeyecek elbet. Birileri de çıkıp "BEN DAHA İYİ BİLİYORUM, BU OLMAZ. - BENCE YALAN. - BENCE ŞU PÜRÜZLER VAR" gibi söylemlerde bulunacak.

Eğer FORUM KURALLARI ile uyumlu olarak yapılan yorumlar ise, herhangi bir sorun söz konusu değildir. Konuyu sildirmek, editlemek gibi yöntemler çok saçmadır.

En basitinden; "Beyefendi, 5 gün bekleyiniz ve 5 gün sonra markayı açıkladığımız da durumu zaten görürsünüz." Desen, gene sen haklı çıkarsın ve her şey 5 gün sonra belli olur.

Hislerime tercüman .

Tam konuya girip "baltalamak nedir yahu? Neden kastınız bu kadar? Markayı forumdan birimi alacak? Kaldı ki öyle bile olsa biz markayı mı kötülüyoruz?" Vs vs diyecektim ki, siz olayı bitirmişsiniz .

Yahu bana ne, ister tescil ettirmiş olsun, ister egosunu tatmin ediyor olsun. Ama bunca laftan sonra ben olsam markayı söyler, insanların çenesini kapatırdım