eaesli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukaridaki Kirmizi ile yazili olan cumlede : siz kendinizi ele veriyorsunuz uzun uzun gorusmeler yaptik (abeyy site adresi neyy hadi süleee süleee) gibi tavir takinmadigim icin uzun uzun gorusmeler yapabilmisiz degilmi ?

Yukaridaki Yesil ile yazili olan cumlede ise, Saygisizliginiz alenen aciktir. Benim alici oldugumu dusunmuyormussunuz, burada kirmizi ile yazdigim cumleyi tekrar okumanizi, akabinde, umumi bir ortamda bir sahis'a 'Alici degil' ibaresi yakistirmaniz hos olmadigi gibi saygisizcadir.

Sonuc olarak : Kirmizi aciklamda verdigim örnekteki gibi site adresi nasil yaptin vesaire sohbetleri ceviren bir velet ile karsi karsiya degilsiniz. ben yukarida tam 8 satir üsenmemis sizin konunuza gelip hesap kitap yapip teklif veriyor isem saygi duyarak, saygi ile cevap beklerim.

Bir örnek vereyimde daha acik anlarsiniz ;

Manava gidip bu domateslerde yumusak diyip almadiginda, ertesi hafta domates ihtiyacin oldugunda tekrar ugramiyormusun ?
ben ayni sekilde tekrar ugradim.
Senin manavligin (ticaretin) ise 'gecen almadin! ikinciye benim manavimin önünden bile gecemezsin!'

Bumudur ticari mantiginiz ?

biz her gun 50.000 300.000 lerde cerez gibi paralarmi harciyoruz ?

inanin komik oldu bu olay
İnanın bu kadar uzatmanıza gerek yoktu Dediğiniz gibi gerçekten komik. Satışı daha fazla baltalamayalım bu konuyla alakalı son post. Lütfen yazmayın artık.