WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala sözleşme diyor arkadaş bak diyorum o 100 tl limiti olayında tüm domainlerimi zaten silecektim buradan arkadaşlar dedi ki diyorum ona takılmayın uygulanmıyor sadece %10 alınıyor, yani sözleşmeye zaten kendileri uymuyor, bunu kaç defa tekrarlamam lazım dostum, domainin değerine gelince yabancı oyun domainlerini duymak isterim. diğer yandan domainleri sil site kur vs. gibi cümleler kurma! emir kipli cümleler beni gerer.
bak ben de emir kipli cümle kurdum gerildim çünkü...
sadece sen gerilmiyorsun, ben de geriliyorum. bu ülkede, webmasterlar için bir şey yapan bir siteye laf atılması beni geriyor. kaç tane işe yarar site kaldı şu ülkede? r10, alanadlari? başka hangi webmaster sitesini kullanıp da para kazanabiliyorsun?

diyorsun ki, "buradan arkadaşlar dedi ki alt limite takılmayın yüzde 10 alınıyor..". bu arkadaşlar kim? alanadları çalışanı mı? alanadları çalışanı ise haklısın ama böyle bir ihtimal yok. adamlar sözleşmede her şeyi yazmış ve sistemsel bir hata olmadığı sürece sözleşmeye uyuyorlar.

bunu söyleyen alanadları çalışanı değilse, sen hangi hakla alan adlarının yaptığı ayıp diye başlık yazıyorsun? hem sözleşmeyi kabul ediyorsun hem adamları karalıyorsun bu durumda.