TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğru biliyorsun. sedo'da 51 dolara bir domain satarsan, 50 dolarını sedo'ya ödersin. çünkü sedo, söğüt gölgesi değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:12:17 -->-> Daha önceki mesaj 02:06:56 --

senin derdin çok açık. önceden de konu açmışsın zaten. yüzde 10 ya da 100 liralık alt limit olayı sana uymuyor belli ki. hukuktan senden daha iyi anlayan biri olarak tavsiye vereyim:

1- üye olurken kabul ettiğin sözleşmeyi, sonradan değiştirebileceğini düşünme.
2- gamesof.com gibi, hayatım boyunca duyduğum, kusura bakma ama, en dandik domainlerden birine 400 lira teklif aldığına dua et. bu teklifi de alanadlari üzerinden aldığın için adamlara teşekkür et.
3- alanadlari'ndan tüm domainlerini sil, sonra bir mesaj at adamlara, üyeliğini de sildir. sen de rahat et, adamlar da rahat etsin.

ekleme: 4- alanadlari'na rakip bir site kur.
hala sözleşme diyor arkadaş bak diyorum o 100 tl limiti olayında tüm domainlerimi zaten silecektim buradan arkadaşlar dedi ki diyorum ona takılmayın uygulanmıyor sadece %10 alınıyor, yani sözleşmeye zaten kendileri uymuyor, bunu kaç defa tekrarlamam lazım dostum, domainin değerine gelince yabancı oyun domainlerini duymak isterim. diğer yandan domainleri sil site kur vs. gibi cümleler kurma! emir kipli cümleler beni gerer.
bak ben de emir kipli cümle kurdum gerildim çünkü...