Hocam burada sizi haksız vs görümüyorum seklinde bir yazı ima etmedim. demek istediğim kural kuraldır. sizin önceki konunuzu bilmiyorum. Firma sartları esnasında size onay verdirirken bunu yazmıssa buna itiraz etme hakkı diye bir sey kalmıyor. Kaybınıza üzüldüm insallah saha saglıklı bir firma ile çalışırsınız.
diger bir konuda su ; onaylama yaparken önünüzde butonlar mevcuttur kabul ediyorum red ediyorum seklinde. Yazılımsal açıdan baktıgınızda onay kontrollerini kişiler yapmaz (ödeme için hariç tabi) düşünün bi aynı anda 400-1000 kişi arasında mübalaga oluyor ve onları incelemek için personel mi alınması gerekiyor.
birebir canlı kanlı insalar onaylıyor hocam yoksa, adamlar satışı çok farklı yöne çekerler benim kaybım yok, ben bana yapılan bir yanlışa sitem ediyorum..
bence gamesof.com gibi bir alan adını 300 tlye sattığını düşünürsek sevinmelisin. başka yerde bu fiyata satabilecek miydin bakalım ?
sen de hala beni parada sanıyorsan, ben konuya boşa yazıyorum..
ayrıca domainin neyini beğenemedim onu da anlamış değilim, önemli tüm uzantıları dolu ve 4 yaşında.. adamlar ne saçma eklerle domain satıyorlar hele hele oyun sektöründe.