bak işte yineden okumadan bir yorum, diyorum ki ben bu parking olayı yüzünden konu açtım, pazarlıkta hesabımda görünen rakam eskiydi, başkasında sıfırdı, bunun için konu açtım r10'dan arkadaşlarımız dediki hocam ona takılmayın uygulamıyorlar, bu tarz satış yaptık ben de kaldırmayı düşündüğüm domainleri kaldırmıyorum ve satışa not düşüyorum %10 harici kabulum değildir diye, sen kurala katı olarak uymuş olsan zaten ben domainleri sileceğim çünkü böyle bir işleyişi benim ticaret mantığım almaz, haa madem uymuyorsun ben de buna göre hareket ediyorum diyorum... bi okuyun usta yav..
Hocam burada sizi haksız vs görüyorum seklinde bir yazı ima etmedim. demek istediğim kural kuraldır. sizin önceki konunuzu bilmiyorum. Firma sartları kayıt esnasında size onay verdirirken bunu yazmıssa buna itiraz etme hakkı diye bir sey kalmıyor. Kaybınıza üzüldüm insallah daha saglıklı bir firma ile çalışırsınız.
diger bir konuda su ; onaylama yaparken önünüzde butonlar mevcuttur kabul ediyorum red ediyorum seklinde. Yazılımsal açıdan baktıgınızda onay kontrollerini kişiler yapmaz (ödeme için hariç tabi) düşünün bi aynı anda 400-1000 kişi arasında mübalaga oluyor ve onları incelemek için personel mi alınması gerekiyor.