bildiğim kadarı ile bir sirket vs sözlesmesine uymak zorunda siz burada kişisel bir anlaşma yaptıgınızı ima ediyorsunuz. bunu kabul etmiş olsalar oranın kendi kurallarını çigneyen bir firma oldugunu ve kişiye özel tanıdıklarına extra ilgi gösterdiklerini ve piyasada adlarını karalamalarından baska bir sey olmayacagının farkındamısınız?
egerki iki kere kesilmiş ise üçüncü satısı yapmanız yanlış ve bu sizin hatanız.
kurallarında ne yazıyorsa adamlar onu yapmıs. ben sahsen orada satış yapmadım xxxxrobot sitesinde iki domain satmıstım ve adamlar basta dedikleri gibi %3-4 dü sanırım kesinti yapıp göndermişlerdi.
burda açmış oldugunuz konu ile onların yaptıgına ayıp demek mümkün değil. kural ne ise o.
bak işte yineden okumadan bir yorum, diyorum ki ben bu parking olayı yüzünden konu açtım, pazarlıkta hesabımda görünen rakam eskiydi, başkasında sıfırdı, bunun için konu açtım r10'dan arkadaşlarımız dediki hocam ona takılmayın uygulamıyorlar, bu tarz satış yaptık ben de kaldırmayı düşündüğüm domainleri kaldırmıyorum ve satışa not düşüyorum %10 harici kabulum değildir diye, sen kurala katı olarak uymuş olsan zaten ben domainleri sileceğim çünkü böyle bir işleyişi benim ticaret mantığım almaz, haa madem uymuyorsun ben de buna göre hareket ediyorum diyorum... bi okuyun usta yav..