Siz başta yanlış yapmışsınız ilk olarak kediler yıkanmaz bunu bilmeniz gerek.Hastalık veya çıkmayacak kirler dışındada yıkanması önerilmez.Kedi zaten kendi kendini temizleyebilen bir hayvandır.
İkinci olarak kediye süt vermeyiniz.Siz o an iyilik yaptım sanıyorsunuz ama kediye süt vermek ömrünü kısaltmaktan başka bir işe yaramaz.Sütün içindeki laktoz miktarı kediler için uygun değildir ve zaten kedilerinde anne sütü hariç ömürleri boyunca süte ihtiyacı yoktur.Eğer süt vermek zorunda kalırsanız da 4 te 1 süt gerisi su şeklinde verin.Yoğurt verebilirsiniz ama onuda çok sık vermeyin midesi bozulur.
Sahiplenme konusunda sanılanın aksine her petshop ücretli satmaz malzeme karşılığı ücretsiz veren yerlerde var.Tabi ilk seçenek petshop harici sahiplenmek olsun.Facebook sayfalarındada sahiplenilmek için bekleyen bir sürü kedi var ciddiyseniz iki üc gün sonra bakamıyorum ben diyip bırakmayacaksanız yardımcı olabilirim.
Kedi besleyen biri olarak başka sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.