usta bu işin arkadaşlık tarafı yokki tamam şuan cebinden 100 lira çıkan sensin bu konuda belki haklısın belki değilsin...
ama şimdi bu arkadaşlarda kendi fikirlerini söylüyor ama YÜKSEK sesle yani KOVAR gibi yok GİBİSİ fazla baya KOVUYORLAR. ama sen bakma bu arkadaşların başka bir yere gidin alın domaininizi çekin vs demelerine çünkü Fikirleri İfade etmek ayrı şey insanlara bu olacak biz yaptık oldu gibi öneri / eleştiri / şikayetlere tahammül edememeleri ayrı birşey. şahsen ben bu 3 domainci arkadaşada bu " GİDİN " başka yere sözlerini Yakıştıramadım...
neticede işin sahibi arkadaşın yorumunu almak bu KORSAN yorum yapıp İNSANLARI kovanlardan daha mantıklı olacak.
usta herkes yazsın takılsın, yeterki birbirimizi rencide etmeyelim ben konudaki çoğu arkadaşı bilirim onlarda istiyorlarki iş tatlı bitsin, murat hariç

bana sözleşmeyi sunuyorlar tamam diyorum ben de mesajlarımı okuyun diyorum sözleşmeye uyulmuyor kafasına göre satış yapılıyor, hatta bu komisyonu eleştirdiğim kadar kendi yaptığın sözleşmeye uymadığınıda eleştiriyorum ama madem uymuyon ben de buna göre satış yapıyorum bak seninde onayına sunuyorum diyorum onlarda onaylıyor ama yorumcu arkadaşlar hala sözleşme diyor

bak aşağıda yine murat yine kurallar diyor, karalama diyor, ben domainleri silecektim sözleşme işletilmiyor dedi arkdaşalr diyorum okuyorum ben sen oku diyor, sözleşme yalan oldu diyorum elden sat diyor..
Ben yazdıklarını iyi okudum bence sen insanların yazdıklarını oku derim...
Kurallar belirtilmiş sana aksi bir şey mi uygulanmış HAYIR...
Komisyonu kabul etmiyorsan alan adını satışa çıkarmazsın elden satmaya çalışırsın bu kadar basit.
Bu yaptığında karalamadan başka birşey değil.