Kusura bakma ama sen haksızsın.Çünkü arada sözleşme yapılıyor sen kabul ediyorsun .Ardından tekrar pazarlığa oturmaya kalkıyorsun.Dedikleri gibi fiyat sana öyle bana böyle olmaz.
Alanadlari.com üzerinden ufak rakamlı satışlar yapılmasını doğru bulmuyorum.Alanadlari.com da anca büyük satış yapılacaksa tercih sebebi olmalı.
işte üstad olayı tam anlamamışsın sanırım yazı uzun diye okumaya erindin anların, sıkıntı yok.
özet geçeyim, ben bu olayı yani parking kesintisini gördüğümde eleştiriyorum ve bu yönde konu açıyorum, bana teklif gelmiş -2 dolar domaini vereceğim üstüne birde para vereceğim, ben bu olayı gördüğüm gün domainleri silecektim, konu altından arkdaşlar dediki ona takılmayın hocam %10 alınıyor vs. ben bunuda eleştirdim her pazarlık için not mu düşelim arkadaş dedim, büyük pazarlık olur adam 100k doalra domain satar 10k doalr vermem %3 veririm der bunun için özel görüşme olur ama harici saçma olur demişim ama yinede böyle bir uygulama olduğunu arkadaşlar belirttiği için domainleri silmemişim oradan.. sonrasında bu olay. yukarıda ilk mesajda bahsettiğim konuların linkleri var.