http://twoline.org/ bu siteyi nette araştırdım ama fazla bir bilgi bulamadım. sadece donanımhaberde temsicli olduğunu iddaa eden bir üye şu şekilde yorum atmış.
Twoline.org şahsen ben üyeyim ve temsilciyim isteyen kişilere detaylı olarak bilgi verebilirim.
Kısacası Sistem günlük rutin reklamları izleyerek sadece ve sadece 5 dakikanızı alıyor.
Şuanlık 26 reklam var. Reklam başı 3 puan alıyorsunuz günlük 78 puan alıyorsunuz. Puanının 10.000 puan oludnda(Şu anki reklam sayısı 26 ilerde artabilir de azalabilirde.) Şuan ki reklam sayısına göre (128 günde sadece reklam (geliri 1200 Tl brüt) %20 stopaj sonrası 960 tl sizi hesabınıza geçiyor.
Arkadaşlar 120 tl çöpe atmıyorsunuz 1 ay içinde istifa edip (hiç bir gelirin olmazsa) paranızı iade alabiliyorsunuz
Ben Kısaca Size gelen Gelir ve Giderleri yazayım.
Gelir (aktif)
Reklam geliri 960 tl
Her üye yaptığın zaman 10 tl ve çiftlerdiğinde 20 tl hesabına geçer.
Örneğin 10 üye ekledin } 100 tl nakit hesabında+ İlk 10 üyede bir adet (markasını bilmiyorum) 9,7 in tablet hediye
Sistem çok güzel gelirler çok ama aklımda olanlar bunlar.
Üye olmak isteyen, Konu hakkında detaylı bilgi verebilir. İşleyişi basit ama düzenli yaparsanız. Dehşet para kazanabilirsiniz
Şu kanıya kapılmayın sistemde sadece reklam gelirinden 960 tl alacaksınız.
Örneğin ben bir üye ekledim altıma 10 tl aldım. Benim eklediğim üye, başkasını ekledi--- eklen kişi aldı ve yine bende aldım. Açıkçası bu uzayıp gidiyor.
Ve Her cumartesi günü Toplantılarımız var (Ankara için) başka şehirlerde de oluyor. İstanbul, Samsun...... gibi
BELLİ BİR SÜREDEN SONRA EMEKLİ OLMA İHTİMALİNİZ DE VAR VE AYLIK 4000 NET MAAŞ
AMA BUNUN İÇİN BİRAZ ÇALIŞACAKSINIZ YADA SİZİN EKLEDİĞİNİZ ÜYELER ÇALIŞACAK ÇÜNKÜ 2000 ÜYE SAHİP OLMANIZ GEREKİYOR. AKTİF ÜYE TOPLAYAN 1 AYDA DA OLABİLİR 2 YILDA DA
Soru sorunlarınız için ....
setkaya1995@gmail.com E-MAİL ADRESİM
bu siteyi daha önce bile üye olan ve para alan olldumu?