Sizi terbiyeye davet ediyorum. İşinize gelmeyen gerçekleri yazanlar ahlaksızmı oluyor ? Forumda yenisiniz ve direk hakaret ile başlıyorsunuz. Burayı diğer seviyesiz forumlar ile karıştırmayınız.
Mesajım konu dışı mı sizce ? Bu konuyu okuyan bir kişi olduğuma göre elbetteki e-ticaret sitesi almayı düşünüyorum ve sizin konunuza dahil oldum. Forumdaki her arkadaşın yapabileceği gibi bir soru sordum. Sizden kafa karıştırıcı mesajlarınızı açıklamanızı istedim.
Aynı hite sahip sitenizin adsense geliri bile olmadığını hatta bu konuda bilgi sahibi olmadığınızı söylüyorsunuz. Sonra açtığınız satış konusunda GÜNLÜK 90.000 tl gelirden bahsediyorsunuz. Eğer ki mantıklı bir açıklamanız var ise burada belirtiniz ki bizlerde görüşmeyi başlatalım.
Direk saygısızca mesaj yazmak yerine
bu soruya cevap verirseniz ilgilenen arkadaşların site hakkındaki soru işaretleri ortadan kalkar ve kiminle muhatap olduğunu bilirler.
Bende benzer bir özlü söz yazardım ama efendilik bende kalsın....
Defalarca konu dışında mesaj atmamanızı rica ettiğim halde hala devam edenler var. Kafasında benimle ilgili soru işareti olan arkadaşlar konuyu dağıtmak yerine özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
"Yükselen bütün insanlar ancak güzel ahlakları sayesinde yükselmişlerdir."