volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
1000 Gösterim 2,50 dolar diyor 1000 gösterim yaptık ancak $ 0.82104 kazandım sistem eksik saymaktadır

Sayımlarda eksik sayma gibi bir olay yoktur. bc.vc de 24 saat içinde her reklamı geç'e basan tekil kullanıcı kusursuz sayılmaktadır. Ücretlendirme tekil hite göredir. Gösterimler demek çoğul gösterim demektir. Eksik sayıyor demeniz bambaşka birşeydir. şöyle başka bir kullanıcı örneği göstereyim yine Türkiye hiti %99 olan;

Bu kullanıcımızında hitleri Türkiye'den ziyaretçilerden gelmekte ve cpm oranı ortalama $1.74'dır . Sistemin size bir garezi yok. Tamamen tekil hitiniz ile alakalı sağlıklı çalışmaktadır.

Lütfen düzeltsin bu hatayı.
Renia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendede eksik sayıyor.anasayfada işlem yapmak isteyen insan kesinlikle bc.vc linkini görüyor.fakat akşam reklam görüntülemeye baktıgımda popads 2200 gösterirken bc.vc 900lerde sayıyor..
Tekrar söylüyorum, eksik sayma gibi bir hata yoktur. popads bir pop reklam sistemidir. Sistemimizle benzerliği yok. Sayfada herhangi bir yere tıkladığında kullanıcı sayar, bc.vc de reklamı geç tuşuna basan tekil kullanıcı sayılmaktadır. Elma ile armutu kıyaslayıp lütfen kıyaslama yapmayın.

Vallaha haksızlık yapıyorlar bu forumun üyesiydi @bizimportal ; sayımları doğru istiyoruz ? lütfen bunları düzeltin ? 1000 hit 2,50 dolar değilmi? zaten 10 dolar olsun link.tl geçeceğim daha fazla veriyor ..
Sizin için hangisi karlıysa, çok kazandırıyorsa ve kullanıcıyı az rahatsız edecekse o sitenin affiliate kısmını kullanabilirsiniz.

Konuyu güncelliyorum ;
11 Aralık 2013 $ 0.74068 1095 gösterim
İlk başta resimli örnek gösterip açıkladım.

Sıkıntı bir tek bendemi var ?
Merhaba,
Ayın 20. ödeme günü umarım ödemeleri atar konuya yazma gereği duymamış :S arkadaş.
r10 sitesi bc.vc nin resmi açıklama sitesi değildir. Ödemeler ile ilgili yada gerekli uyarılar, bildirimler bc.vc kullanıcı panelinde bildirimler kısmından duyurulmaktadır.

Kreyzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı olay bende de var. kendi sitelerinde iletişim formu çalışmıyor. mail göndermiştim dönüş filanda olmadı.
destek@bc.vc mail adresinden mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Geliş sırasına göre desteklerle ilgilenilmektedir. Zaman aşımına uğradığını düşündüğünüz soruları lütfen tekrar iletin.

İş yoğunluğu sebebiyle R10 vb. platformlarda yetkililerden cevap alamazsınız yada çok geç açıklamalar gelebilir. Sorunları çözmenin en hızlı yolu mail ile iletişime geçmektir.

İyi forumlar...