Burası sadece olumlu görüşlerin yazıldığı bir platform değil. Siz nasıl ki aldığınız hizmet ve gördüğünüz ilgilden memnun kaldığınızı dile getiriyorsanız; bende memnuniyetsizliğimi ve mağdur edilişimi dile getirme hakkına sahibim. Bunun adı "konu baltalamak" olmamalıdır. Burada herkes övgülerini yazacaksa eğerki kimse kimin iyi bir hizmet kimin kötü bir hizmet verdiğini anlayamaz.
Sevgiler...
1. Size söylenen herşeyi yaptınız mı ??? ( sosyal paylaşım , günlük konu girişi , xml lerin oluşturulması , temanızın düzeltilmesi ?? )
2. Sayaç bilgilerini yada fotografını istedim yollamadınız.
3. Ben yaptığım işin herdaim arkasındayım. Dediklerimi yaparsanız hitlenecektir.
4. Bilgim dahilinde olmadan siteye herhangi bir çalışma yakın zamanda yaptırdınız mı ??
5. Bir hafta bile beklemeye sabrınız yok hocam. Skype üzerinden yazışırken bile çok serttiniz hakaret vari şeyler yazdınız.. inanın işinizi aldığıma pişman oldum. Sisteme biraz daha şans tanısaydınız keşke peşin hükümlü olmadan..
6. Olumsuz tepkinizi keşke ilk önce bana skypeden yada özelden iletseydiniz o zaman art niyet aramazdım sizde.. Dediklerimi yaptıysanız amenna biraz daha zaman verin derim ama yapmadıysanız yakışmadı size ömer bey..
Saygılar...