O düzeltildi dediğiniz linklerin aynısının çıkma olasılığı şuna bağlı Google sitenizin kapalı kaldığı günlerde sitenize 1den fazla bot gönderiyor o botların hepsinin bağlı olduğu farklı sunucular var. Diyelim ki siz 1 linki düzeltildi işaretliyorsunuz 1 botun gördüğü link düzeltilmiş oluyor. Ancak farklı sunuculardan gelen botlarda kapalı kaldığı günlerde aynı linklerin "izlenemiyor" yada "bulunamadı" olduğunu kayıt altına aldığından birkaç gün sonra bu defa panelinize o botun gördüğü hatalar yansıyor. Yani google bot'u tek bir sunucudan geliyor ben düzeltildi diye işaretlersem bidaha karşıma çıkmaz diye düşünmeyin. Farklı farklı botlar sitenizi kayıt altına alıyor sizin yapmanız gereken hergün 1 defa site araçlarından sürekli çıkan hataları düzeltmek zamanla hata sayısı düşecektir.

Kendimden bir örnek vereyim;
WP bir sitem için bi eklenti kurmuştum WTI Like Post adında. Ziyaretçiler bu eklentiyle postlara oy veriyordu. Yaklaşık 7 8 ay kullandım sonra db kasıyor vs diye sıkıldım kaldırdım açıkcası. Sonra birgün site araçlarına bir girdim tam tamına 600 bin "izlenemiyor" hatası var sitede. Oha dedim bu nedir. Sonradan bi fark ettimki bu eklenti her bir oy için bi sayfa oluşturuyor google'da bunları belleğine alıyor sayfa olarak. Tam 3 aydır düzeltildi işi yapıyorum o sitem için 600k dan 200k ya ancak indirebildim. Ben düzelttikçe çıkıyor ama dediğim gibi sürekli farklı linkler farklı tarihler farklı botlar tarafından algılanan bilgiler geliyor bıkmadan usanmadan düzeltildi deyip gönderin başka çaresi yok bu işin. Kolay gelsin.