Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Konu kirliliğine sebebiyet vermemek için problemime bu başlık altından yardım bulmak için devam ediyorum. Sitemin şimdide sebebini bilmediğim bir problemi bulunuyor. Google.com/Webmaster bölümündeki forum(vBulletin) yerinde tarama hatalarıyla karşılaşıyorum. URL hatası olarak 404 olarak aldığım sayfalar var fakat kendim girdiğimde sayfaların düzgün çalıştığını, hatta Google gibi getir dediğimde sorun olmadığını görüyorum. Düzeltildi olarak işaretlesemde bir gün sonrasında tekrardan aynı sayfanın hatası ile karsılasıyorum.

Yine Google.com/Webmaster'da akıllı telefon bölümünde sunucu hatası olarak 503 olarak sitemin hata aldığını görüyorum. Yine aynı işlemleri yapıyorum düzeltildi diyorum karşıma yine çıkıyorlar.

Anasitem (WordPress) geldiğimizde yine Google.com/Webmaster'da sunucu hatalarıyla karşılaşıyorum. 500 ve 404 hata kodlarıyla bir sürü bulunamayan sayfa var. Hepsini tek tek kontrol ediyorum çalısıyor ve düzeltildi olak işaretlememe rağmen bu hatalarla karşılaşıyorum.

Sunucuma format attırıp herşeyi tekrardan kurdurmama rağmen hala sorun düzelmedi. Arkadaşlar ben mi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa sitemin kodlarında mı bir sorun var? Yada sunucu kaynaklı mı anlamış değilim. Fakat sitenin kodlarıyla oynanmadı, 1.5 yıldır hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 15 gündür ben düzeltildi diyorum yine çıkıyor. Bir yerlerde sorun var ama çözemiyorum.