Ben arkadaşın sözüne itimat ederek akşam bilgisayar başına geçip onu bekliyorum ancak arkadaş forumda online olup attığım mesaja bile cevap vermiyor keşke iş alımının kapalı olduğunu bildirsenizde bizde iş veren olarak sizi beklemesek bukadar olumlu yorumdan sonra ben üzüldüm doğrusu.
Pardon neye istinaden bunu yazıyorsunuz? Telefonum tapatalktan sürekli veri güncellemesi yapıp şarjdayken bile ara ara giriş çıkış yapıyor. Ben saat 4 ile 7 arası skypeta online olarak bulundum. Eğer işiniz çok acil ise imzamda telefon numaramda mevcut. Bana ordan ulaşabilirsiniz. Ulaşamadığınız durumlardada mesaj atarsanız ben gördüğümde dönüş sağlarım. Siz böyle birşey denedinizmi? Forumdan mesaj attım dönüş sağlamadı bu adam kötü mü oluyor? Kaldıki mesajınızı bile gecenin bir yarısı atmışsınız. Ben sabaha kadar mesaj gelecekmi diye bekleyecek değilim. İlk defa bir müşterimden bu tür bir tepki aldım. Sizede Teşekkür ederim.
Elimde şuan hiç bir iş bulunmayıp iş alımı açıktır. Kimse kafasına göre atıp tutmasın.