Web_Bilgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile daha önce farklı işlerde çalışmalarımız oldu. Bu paket için kendisinden indirim istedim evet sağolsun indirimde yaptı. Fakat bu paketi için burada yazılan çizilenlerin gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca arkadaş bu paketi kendisinden satın alıp ödemesini de peşin olarak yapmama rağmen bana çok ama çok ilgilisiz davrandı. ROBOT.TXT dosyasında bir takım düzenlemler yapacağını söylemişti onları bile kendisine ben hatırlattım. Sırf bana akşam devam edeceğimizi söylediği için 38,5 derece ateşle kendisini pc başında bekledim ama bırakın ilgiyi, düzgün bir cevap dahi alamadım. İşlemler yapılalı 1 haftadan fazla olmasına rağmen hitlerimde bir artış olmadığı gibi her gün ciddi bir düşüş var.

Kendisiyle bu son çalışmamdı bende yorumlarımı böylece dile getirmek istedim. Herkese iyi forumlar.
Olumlu olumsuz her türlü görüşünüz için teşekkür ederim. Günlük konu girişinizi yapıp , sosyal medya paylaşımlarına devam ederseniz nasip olursa sizde hitleneceksiniz... + sayaç bilgilerini pmlerseniz yada en azından bi resim çekip atarsanız sevinirim.. saygılar ..