RemotE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paramı geri öde güzel kardeşim sitemi mahvettim insanlarıda mağdur bırakma sakın.

Site alıcaklara uyarılar..

Arkadaş yalancı birisidir, asla sizle ilgilenmiyecektir kafasına göre gelip kafasına göre gidecektir.

Sözünde asla durmayacaktır.

Script operada çalışmıyor scriptin otomatik botu çalışmıyor yaptığı 1 aydır mudahalelerdede 1 gün işe yaradı bir daha yaramadı bu aralardada 1 hafta 10 gün hep sürekli ortalıklardan kayboluyor..

5k olan sitemi sonunda cabaları sayesinde 400 kişiye düşürmeyi başardı.

Hosting için 10 tl verdiniz artık sunucuda host barındırmayacam dedi 10 tl geri ödeyeyim dedi siz gidip sunucu alın sitenizi taşırsınız dedi.

150 tl vps aldım tam 10 gündür vps bomboş siteleride taşımadı, bana boş yere masraf yaptırdı ve zor duruma soktu scriptte verdiğim boşa geçen paraya mı yanayım vps aldığım boş boş durduğuna mı yanayım.

Scriptin player çalışmama sorunu var operada ve bot sorunu scripti almak isteyen arkadaşlar bir daha düşünmeliler. + itrade verdiğim itradeyi - olarak değiştirip konuyuda report edicem geri ödememin yapılmasını 3 gün önce söyledim online'ken yine cevap vermedi beyfendi.

Eğer çok boş konuşursada herkesin arkadaşı tanıması açısından 2 aylık skype sohbetini burda yayınlayacağım ödedeyim 56 tl lik ücretin kuruşuna kadar geri istiyorum sonra siteyi kapatsın zaten mahvetti sitemi!...

3 Gün içinde ödemezse arkadaşı teşir edicem heryerde saygılar.
hemen hemen aynı sorunları bende yasıyorum

https://www.r10.net/sikayetim-var/118...ayetciyim.html

şikayet actım ama deişen hiçbirsey yok