Bilmediğiniz Bir Nokta ;
Çekilen Üyeler Havuzumda Yer Aldığı İçin Javascript Sayesinde Şikayet Butonunu Kaldırıyorum . Ve Evet 500k Sayfanıza 1k Değil 500k Çekim Yaparım Kapanırsa Bedelini Ödemeye Hazırım . Ayrıca Yeni Değilim Yaklaşık 6 Senedir Bu İş İçerisindeyim. Profesyonal Olarak 2 Yıldır Hizmet Vermekteyim .
Buyrun Facebook Linkim Yaklaşık 1 Ay Önce Açıldı Bu Hesap
Şuanda 3 milyon küsür abonem var.
https://www.facebook.com/SanSur.jQuery
Aboneden bahsetmiyoruz sayfa beğeniden bahsediyoruz. Bu kadar iddaalı olmana şaşırdım bunu noterden alınan anlaşma ile yapacaksan çalışmak isterim çalışmak isteyende çok olacaktır. Sayfadan nasıl kaldıracaksın şikayet butonunu ? illegal üstüne illegal ve facebook bunların hiçbirinin farkına varmıyor mu yani?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:10:04 --
arkadaş şu r10 nasıl bir yer haline geldi. açılan her konu tartışma konusuna dönüyor. herkes sadece kendini bir şey biliyor zannediyor. r10'da herkes bu işlerden az çok anlıyor. sayfa kapanır mı,şikayet edilir mi, üyeler geri çıkar mı bunları sadece sen bilmiyorsun herkes biliyor. biz de bunu bilerek riske atabileceğimiz sayfalara çektireceğiz üyeyi.
ilk mesajda belirtilmesi lazım o zaman en baştan bunun. Bilmeyen sayfasına 1k üye gelecek diye sevinen birsürü kişi var facebook işine yeni giren sen bilebilirsin ben bilebilirim bilmeyenlere yazık değil mi? tam bilgilendirme yapılıp iş yapılsa doğru değil mi?
Ayrıca forum kurallarına aykırı bir iş yapılıyor sen neyden bahsediyorsun hala?