Merhaba arkadaşlar,
Şuan mevcut sunucumun özelliklerini aşağıda belirttim.Donanımsal ve hat olarak çok memnunum aynı özelliklerde Mars telekom konumlu sunucu kiralamak istiyorum gene.Tekliflerinizi bekliyorum ve önemli olan nokta şu .. makine mutlaka bu akşam teslim edilmeli (en geç yarın) diğer sunucumun süreci 28 inde bitiyor çünkü.Amatör teknik bilgisi zayıf müşteri ile nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen.. müşteri soru sorduğu zaman veya bi şikayeti olduğu zaman müşterisinin şikayetini olgunlukla karşılamak yerine çocuk gibi laf sokmaya çalışan amatör firma yetkilileri teklif göndermesin lütfen.
Mevcut makine özelliklerim ;
Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz
32 gb ram
120 gb SSD Disk + 500 gb sata disk
100 mbit paylaşımsız hat sınırsız trafik
30 ip
Lokasyon TR
Şuanki mevcut sunucumun özellikleri tam olarak bu şekikde.. çok memnunum fakat sunucuyu kiraladığım firma piyasanın üstünde kiralama ücreti talep ettiği için aynı özelliklerdeki sunucuyu başka firma üzerinden kiralamak istiyorum o nedenle fiyat önemli.. ama daha önemli firmanın ve firma yetkilisinin profesyonel olması.
Pmlerinizi bekliyorum.
Sadece Hosting Düşünürseniz 200-250 TL civarı bütçe ile 32GB Ram 100mbps sınırsız trafik 30 ip ve xeon e3 işlemci p.m atabilirsiniz.