Provizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle ilginç bir durum var. Biz marka başvurusunu 2013 Haziran'da yaptık ve Kasım 2013'te tescil oldu. Diğer banka ise 2010 yılında başvuru yapmış ve reddedilmiş. Marka dünya çapında farklı varyasyonları kullanılan bir marka.

Biz sadece usule uygun başvuru yaptık.

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları'nın markasının yıllarca bir şahısa kira ödenerek kullanıldığını söylesem?

Kardeş selamlar.

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Bende tam olarak bunu anlatmak istedim. Biz 3 kişi bu işler için Haziran ayından bu yana araştırma yapıyoruz. Hamd olsun güzel markalarımız var. Bu markanın satışı için 500 Bin Lira civarında bir ödeme alacağız. Satış birkaç güne tamamlangığında bilgilendirme yapacağız.

Daha önce R10 tarihinin en kaliteli tanıtım yazısı konusunu açtığımda, buradan bir takım arkadaşlar tanıtım satışı yapılacak sitenin gazete merkezini arayıp anlaşmamın iptal olmasını sağlamışlardı. Site TR'nin en çok ziyaret edilen sitesiydi. Bir takım kişilerin çekememezliğinden dolayı o satışımız iptal olmuştu. Bu yüzden ticari konularda tamamen gerçekleşmeden yazmak istemiyorum.

Sakarya'nın neresindensiniz? Benim memleket Sakarya
Artık 3-5 katı ücrete makale yazdırırsınız kutlama baabında

Şaka bir yana hayırlı olsun... Her zaman bu şekilde farklı açılardan düşünen insanları sevmişimdir, saygı duymuşumdur. Zira tarihte ve günümüzde hukuksal açıkları kullanarak dahi elini kıpırdatmadan zengin olan onlarca örnek vardır.