Geçmiş olsun dileklerimle başlayıp bu iş forumlarda çözülmez sadece memleketin her tarafından her kafasından bir ses duyarsınız, farklı bir bakış açışı öğrenirsiniz.

Günümüz evlilik sorunlarının en büyük problemi aile dışı etkenlerin aile içişlerine karışması hele ki bunlar kız veya erkek tarafı ise iş tamamen taraftarlığa gidiyor. Siz en büyük yanlışı birlikte yaşamayla başlamışsınız şuan da ayrıl demek daha da kaybet anlamına geliyor. Arkadaşlarının bahsettiği şekilde;

Eşiniz sizi gerçekten seviyor mu?
Siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz?
Bu evliliği kurtarmaya neden kurtarmak istiyorsunuz?

Bu sorular sana yön verecektir. Daha sonra evlilik sorununu iki şekilde ele alın evlilik için ve dışı şuan da eve girdiğinizi varsayarsak kayınpeder falan ile iyi geçinmeye bakın. En önemlisi olmazsa olmazı eşinizi alın başbaşa bir konuşun aman alttan al sakın senin annen baban sorun deme bu aşamada kökten kaybedersin anlayışlı ol ve gururuma dokundu böyle bir yanlış yaptım senin annen benim annem baban benimi babam de ki zaten öyle görmelisin. Çocukları ve geleceği oturup konuşun en ufak bir kavgada böyle dışarı atılıyorsanız evliliğiniz sadece bu olayla ibaret gözükmüyor. Daha önceki problemler varsa onları da hallet. Para kısmına gelince mal varlığını bunlar benim falan deme sakın bunlar pederlerin torunları ve sizin çocuklarınızdır her zaman bunu belirt sen ben olayına girme. Sonuçta eşin bir tarafta seni bir tarafta ailesini kefeye koyduğu zaman vazgeçilmez ailesi oluyor genellikle..

Dediğim gibi bir yemeğe veya başbaşa olabileceğiniz bir yere götür ve her ayrıntıyı konuş gönlünü almaya bak. ama unutma bizim tavsiyelerimizle uyma sadece aklında bulunsun kesinlikle bir PSİKOLOG'a görünmelisiniz ve sadece siz değil eşinizi de alın bunun gelmek istemezse bunun kişisel değil aile meselesi olduğunu ve bu konuya çok önem verdiğini anlatmaya çalışın. Bu konularda hem erkek hem kadın aile dışı uzman birinin görüşlerini muhakkat dikkate alır

Ne diyelim inşallag tez zamanda sorunlarınız çözülür en hayırlı en mutlu ailelerden biri olursunuz..