üyelik ücretini yüksek tutun hocam...çok yüksek bi ücretten bahsetmiyorum, hitap ettiğiniz kitleden ortalama aylık gelir beklentinizi ve aylık ücreti üç beş ya da daha fazla kişinin hesabı ortak kullanabileceği ihtimalini düşünerek belirleyiniz..
Örneğin,aylık ücret 5 TL
AYLIK gelir beklentiniz 250 TL
50 kişinin üye olması durumunda elde edeceğiniz bu parayı 10 kişiden alın
yani; aylık ücret 25 TL olsun öğrenciler de "5 kişi bir üyelik alalım kanka" durumuna girsinler...Aynı zamanda kitle içinde bu kadar para veriyorum üyeliğimi paylaşmam diyenler de olacaktır...Malum pahalı olan hizmet kalitelidir anlayışı hakimdir pazarlama mantığında bu çokça kullanılır...(bknz. VOLKSWAGEN)
Detaylı bir araştırma ve hitap ettiğiniz kitlenin muhtemel davranışlarına göre fiyat belirleyip siz kazancınızın derdine düşmüş olursunuz...
Benim aklıma böyle bir şey geldi nacizane bilemem ne derler , bilemem ne ederler...
Hocam çok doğru söylemiş bu daha makul bir yöntem. Böyle ucu açık durumlarda sonuca güvenlik ile varmak zor. Bir öğrenci eğer gerçekten işine yarayan bir bilgiyse , kaldı ki bu üniversitede birinin işine yarıyorsa hepsine yarayacaktır , kesinlikle birden fazla hesap almazlar

O makalenin çıktısını alır okula gider ertesi gün fotokopici bayram eder siz yine 5 tl aldığınızla kalırsınız

Fakat gerçekten bilgiyi isteyen biri bu hesabı alır da güzel bir para verirse bunu paylaşmak istemez. Yada arkadaşlarının da o parayı bayılıp almasını ister bu şekilde içi rahatlar

(öğrenci psikolojisi)
Benim önerime gelecek olursak. Bilginin türüne bağlı olarak bunu öncelikle kopyalanamaz hale getirin. Bilginin site üzerinden alınmasını sağlayın. Yani öğrenci hepsini birden kopyalayıp localinde çalışmak istemesin. Bu slayt tarzı bilgiyi bölerek verme yöntemiyle de sağlana bilir benim aklıma ilk gelen bu oldu. Eğer site üzerinde kalırsa bilgi hesap almak daha mantıklı gelir öğrenciye.