Dostum başına gelenlere üzüldüm. Keşke bunlar hiç olmasaydı da şimdi eski güzel çekirdek aile misali hayatınıza devam ediyor olsaydınız. Ama geçmişte olan şeyleri unutmak çok zordur. Bak sen nasıl unutmayacağını son mesajında yazmışsın.. İlerisi için önlemini almışsın. Emin ol eşin de böyle bi niyete girmeye başlar. Sanki iki siyasi partinin yüze gülüp arkadan iş çevirmesi gibi bişeye dönüşür. Bunları hiç yaşamamış olsaydınız çok iyi olurdu. Sizi kovmakla fitili ateşlemişler..
En sevmediğim ama hepte geçerli olan bir söz.. Birkere yapan, bir daha yapar .. ve eğer yaptıysa daha önce mutlaka birkere daha yapmıştır ..
Bunlar birbirini tamamlar..
Ben arkadaşlar gibi evliliğini boz yak yık demicem biraz duygusal adamız vesselam. Çocuk da var diyorsun. Gururu bi kenara bırakmak gerekir yengeninde bunu yapması lazım.. Ama şuda var ki eğer seni seviyorsa (hala seviyorsa) adımı onun atması özür dilemesi falan gerekir. Senin onun ana babasıyla bi işin olmaz onlar kızın ana babası. Seni içeri yada dışarı atabilecek tek kişi kızdır daha doğrusu kızın ne yaptığı önemlidir burada.. Seni çekip geri döndürmüyorsa ip üstünde olur bu aile..