AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir de bingin siteleri degerlendirmesi ile googlein degerlendirmesi bambaska. webmaster yönergelerini inceledeginizde, googlein 2005-2006 yillarinda dikkat ettigi konular, yahoo ve bing icin hala gecerli. kendi webmastertoollarinda yaziyor. Haliyle bingten googlea gecince trafik, googlein kurallari one cikiyor. bingte iyi yerde olabilen bir site, googleda daha arkalarda yer aliyor. en buyuk nedenlerden biri de bu. ayni sekilde christmasta milletin stresi kalmiyor partiler, ziyaretler vb olunca. o yuzden de stresle bas etmenin yolunu br sekilde buluyorlar zaten
Aynen hocam çok farklı Bing ile Google. Deperlendirmedeki farklıları biliyorum. İlk günden 25 hit almam bunun göstergesi. Test amaçlı yapmıştım siteyi, çok sağlam kelimelerde 1. sayfadaydım. Google'ın sevmeyeceği bazı Off Page Seo'lar yapmama rağmen Bing'de sıralamamın düşmesi ve Google'da yükselmesi garip geldi, oysaki hitin çoğunluğunu Bing ve Yahoo dan bekliyordum.

Muhtemelen yıl başında stres yok insanlarda onun etkisi olabilir, yılbaşından sonra merak ediyorum acaba.