Trade'iniz 0 ( Yazı ile sıfır )olduğu için önceki mesajlarınıza bakayım dedim. Başka bir konuda ( Aşağıda mesajınızdan alıntı yaptım) yazdığınız mesajınızda daha önce bu işi yapmamış birisi olduğunuzu belirtmişsiniz. Burada bilgi almaya çalıştığınız siteyi mi 2.5 Milyon tl ye satıyorsunuz ? 1 milyon dolardan fazla para istediğiniz site bu ise çok ilginç. Yoksa birden fazla bu kadar hite sahip sitenizmi var? Hem amatör olduğunu söyleyip hemde böyle yüksek hitli sitelere sahip olduğunuz için sizi kutlamak isterim.

https://www.r10.net/google-adsense/11...nda-fikir.html
Alıntı
Majjor
Gold üye
rank 0

Adana Şubesi
R10 Yaşı: 5 Ay 23 Gün
R10 Ticaret Sayısı: (0)
R10 Ticaret Memnuniyeti: (0%)
R10+: Altin 0 Gumus 0 Bakir 0 ?

Question Adsense hakkında fikir
permalink
Merhaba,

Günlük bir internet sitem var. Bu site üzerinden reklam geliri elde etmeyi planlıyorum. Daha önce bu işi yapmamış biri olarak tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Sitemin;

Günlük (ortalama)
90.000 Tekil ziyaretçi
180.000 sayfa görüntüleme
2:07 dakika ortalama ziyaret süresi

Sitemde genel olarak sağlık konusu işleniyor. Bunun dışında yemek tarifleri, burçlar vb.. değişik bölümlerde mevcut.

Google'den reklam alırsam aylık kazancım ortalama ne kadar olur? Google dışında önerebileceğiniz reklam seçenekleri neler olabilir?

Görüş belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekür ediyorum.