merhaba arkadaşlar aşağıda verdiğim kodları temanızın altına yazi_ekle.php olarak kaydederek sitenizde konuklar için yazarlık eklemiş olursunuz benim bu kodlar için sormak istediğim bir şey var oda kişi formda yazdığı isim ile yazıyı yayınladığım da yazar alanında görünmesini istiyorum bunun için yazı ile birlikte ayrıca post_meta tablosuna yazar adını eklemek istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?
<?php
/*
Template Name: Yazı Ekle
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div class="content-wrap">
<div class="content">
<?php tie_breadcrumbs() ?>
<article class="post-132 page type-page status-publish hentry post-listing post">
<div class="single-post-thumb">
</div>
<div class="single-post-thumb">
</div>
<div class="post-inner">
<h1>Yazı Yazın</h1>
<div><br><br>
<form id="yazi-ekle" method="post" action="<?php the_permalink(); ?>/" name="yazi_ekle">
<label for="content-title-tf"><strong>İsteğinizin Konusu:</strong></label><br />
<input type="text" title="Başlığı" name="baslik" id="baslik" size="30" value=""/><br /><br />
<label for="content-text-ta" class="required"><strong>Yapılmasını İstediğiniz :</strong></label><br />
<textarea title="İsteğiniz" rows="10" cols="40" name="icerik" id="icerik" ></textarea><br>
<p><em><li>(Lütfen, açıklayıcı olun cümlelerinizin uzun olması problem teşkil etmez. İçinizden geldiği gibi yazın <b>Bizde</b>):</li></em></p><br><br>
<label for="tags"><strong>Etiketler</strong></label><br />
<input type="text" type="text" name="etiketler" id="etiket" size="30" value="" /><br>
<p><em><li>Sitemizde isteğinizin ziyaretçiler tarafından bulanabilirliğini arttıracak içerikle ilgili anahtar kelimeleri belirtin. (Her Kelimeyi virgül ile ayırın örneğin: dua, dua edin, islam):</li></em></p>
<br /><br />
<label for="q1captcha" class="required" >3+2=?</label><br />
<input type="text" id="insan" name="insan" size="30" value="" />
<p><em><li>Yukarıdaki işlemin sonucunu yazmazsanız formu gönderemezsiniz.</li></em></p><br>
<input type="checkbox" name="iagree" id="iagree" />
<label for="iagree" class="required" > <a href='/kurallar' target='_blank'>Kuralları</a> kabul ediyorum.. </label>
<br><input type="submit" value="Gönder" name="gonder" />
</form>
<?php
if($_POST["gonder"]) {
$baslik = $_POST["baslik"];
$icerik = $_POST["icerik"];
$insan = $_POST["insan"];
$etiketler = $_POST["etiketler"];
$tarih = date("Y-m-d H:i:s");
if($baslik == "" or $icerik == "") {
$hata = "Başlık ve içerik boş olamaz.";
echo $hata;