NuhGuleyyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk başta teşekkür ederim r10'da tartışılacak adam akıllı insanlar da varmış bunu gösterdiğin için.

Sırayla cevaplıyorum,
Türk olmasam bile ( ki Türküm ) bir ülkeye bu denli zarar veren bir örgütün sempatizanlığını yapmam/desteklemem..Yapanlar Allahından bulsun, ihanettir bu.

Bu ülke yıllardır milliyetçilik politikası üzerinden kaçak sigarayı engelledi..Kanıt sunan ? elbette vardır ama işin içinde örgüt de var kişisel satıcılarda.Onun ayrımını yapmayı bilen biliyor zaten..Banane ben parama bakarım zihniyetine bende karşıyım.

Irak'tan 1 lt jack viski buradakinin yarı fiyatına..Tekelci abiye sorduk dedi onun vergisi yok..Burada bir konu açılsa ( forumda bu ürünlerin satışı yasak biliyorum ) ıraktan istediğiniz içkiyi yarı fiyatına getiriyorum diye adamı ipe götürürler.Niye ? Irak !

Azerbaycandan getirse doğuda diye yine saldırırlar.

Kıbrıstan getirse ? Kolilerle isterler.
Konu batı ve güney olunca neden masum görülüyorda doğu olunca hor görülüyor ? Pkk!

Değil! Aynı vergiyi orda da kaçırıyorsun, senin paran yine dışarı gidiyor.Ama konu maddi değil, milli !
Ülkeleri kurtaran bu devirde paradır.

Kaçak telefon bulsalar alırlar, pkk telefon satmıyor.
Kaçak içki bulsalar alırlar, pkk içki satmıyor.
Kaçak elektronik eşya bulsalar alırlar, pkk elektronik işinde değil.
Kaçak sigara bulsalar el sürmezler, pkk sigara satıyor.

Ul*n sen bu ülkede niye pahalı alıyorsun ? Vergi!, neden ucuza alıyorsun vergisi yok.Sen vergi vermezsen bu ülke nasıl kalkınacak ? Cumhurbaşkanlığı fln sitesine paypal bağış butonu mu koysun ?

Neden doğu dedim, burada polisi de zabıtaları da sağcısıda solcusu da kaçak sigarayı içiyor..Çünkü adamlar alacağı yeri biliyor.Sempatizan ve örgüte destek veren yer var kimse yok diyemez.Ama alacağın yeri bilirsen, karşıdaki keriz gibi bir paket sigaraya 10 lira verir sen 5 liraya içersin.
Neden polis içiyor ?
Günde 1 paket marlboro içse 10 lira aylık 300 yapar.Kaçak içerse 150 yapar.150yi hanımına çocuğuna verir.

Senin denetçin polis ve zabıta ise onlarda kaçak sigara içip maaş alıyorsa ama kendi vergisinden kaçırıyorsa burada sadece sistematik bir yanlış vardır.
Özellikle Diyarbakıra fırsatın olursa bi git gez dünya burada cidden çok farklı.

Kaçağa özendirmiyorum, işin içinde pkk olduğunu bilmeyen varsa sağ üst köşede çarpı işaretine basıp çıksın oyun parkı değil burası.
Ama aldığın kişi bireysel ve ne olduğunu biliyorsan, örgütçü diyenlere gül geç.