Bu tip konular burda çözülmez arkadaşım. Aile yakınları ve tanıdık dostlarınızdan,sizi tanıyanlardan yardım almaya çalışın,burda kimse sizi tam olarak tanımıyor sonuçta.Geçmiş olsun.
Aynen, arkadaşa katılıyorum hocam, bu tip konular çok derin konular. Yapacağın ilk iş eşini babasının ve annesinin etkisinden kurtarmak yoludur. Aksi takdirde eşinin anne ve babası sizin evliliğinizi bozacaklar gibime geldi.
Aile büyükleri ve başına böyle işler gelen birilerine iyice danış, kesinlikle kendi başına hareket etme. Benim tavsiyemdir, senin de onlara karşı yapacağın hamle şu şekilde olur. İlk önce git eşine yalvar yakar, gerekirse ayağına kapan, barıştıktan sonra sen de darbeni vur

olay bundan ibaret. Yani kısasa kısas gibi.. Tabii herkese danış kendi bildiğini oku diye bir söz var.. herkesin konuştuğunu da kafaya koyma.
Çok geçmiş olsun hocam, bir kere şeytan evliliğe karıştımı o evlilikte hayır kalmaz. O Yüzden çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, Allah kimsenin başına getirmesin, bu olaylar çok zor.
Hayırlı günler dilerim..