hedwing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben de hoparlör değişimi yapılacağını düşünüyorum ama internette çoğu kaynak dahili hoparlör değişmez diyor değişirse de çok aşırı masraflı olur diyor. gerçekten öyle midir? Alt tarafı hoparlör yani nasıl o kadar masraflı olabilir ki
Dahili hoparlör diye birşey duymadım şahsen, hoparlörler bozulma ve patlama olasılığı yüksek olduğu için ana karta dahili yapmıyorlar, zaten yapmazlar çünkü o zaman ana kart değiştirmek zorunda kalırlar (garantili ürün olduğunu düşün) neyse hoparlörü sende değiştirebilirsin internetten bul ürünü satın al sökülmesiyle ilgili youtube da kesin video vardır izle sök tak sonuçta yapboz.

Şarj girişiyle ilgili normal bir fiyat o ama ben yaparım diyorsan (ki ana kartı yakma ihtimalin yüksek) hoparlörü değiştirirken ana kartı götür bi elektronikçiye lehimlerini yaptır yada kırılmışsa ucunu değiştirsin o da 20 liraya patlar en fazla. Ben anadolu yakasındayım eğer bu tarafa yolun düşerse uğra bana birlikte bakarız hatta sökerim ama 20 lira alırım bide yemek ısmarlarım ödeşiriz