RemotE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıldır sitelerim hacklink ile kafada 2-3 ay mı sürüyor diyor biri ?

Hacklink ile backlink arasında tek bir fark yoktur.

Google da hacklinki ayırt edebilmesi neredeyse imkansızdır, ancak gizlemek için kullanılan kodları engellemesi lazım display none gibi onu engellese gizlemek için 1000 i aşkın ayrı kod üretilebilir yani hacklinki engellemek google için bu yüzyıl pek imkanlı birşey değildir.

Ayrıca forum, blog, ve aklınıza gelebilecek tüm sosyal linkler, tanıtım yazıları hepsi google'nin gözünde zaten illegaldir. Link satın almak illegaldir.

Yaptığınız tüm işlemler haksız ve sitelere zaten illegal yollarla müdahele etmek olmasına rağmen nedir bu hacklinkcilere taktığınız kafalarınız ? .. Kıskançlık mı ? yada başka birşey mi.

Bir kişide seocuyum diye çıkıp ben kimsenin sitesine illegal yollarla.

Forum backlink kasmıyorum, parayla tanıtım vb. link satın almıyorum, blog backlink kasmıyorum, vb. bir çok link çeşidini kasmadan sitelerimi çıkarıyorum desin.

Bende hacklinkide seo'yuda bırakıcam gidip marangoz olacağım.

Öyle komik bir durum ki bu, kastığınız tüm linkleri yaptığınız tüm işlemleri bir topluluk oluşturmuş ve legalleştirmişsiniz, hacklinkcileri kötü çocuk ilan ediyorsunuz.

Eğer söz yerindeyse bir kendinize dürüst olun, hepiniz haksız kazanç yiyorsunuz ona bakarsan.

Şu boş hacklink muhabbetinide açmayın artık şu forumda, sanki ekşi sözlük. Geyik yapmak isteyen sözlükte takılsın )

Selamlar..

maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacklink işe yaramaz değildir. İşe yarar elbette. Eğer kısa sürede o linkler kalkmazsa senelerce de fayda sağlayabilir. Bazı siteler vardır adamlar siteyi açar bırakır Joomla eski versiyondur, exploit vardır, girerler linki ekler çıkarlar senelerce durur orda o link. Adamlar Türk değil ki 1 senelik domain alsın. Hele de ciddi kuruluşlar direk 5-10 senelik uzatır domainleri. Kendileri bile sitenin varlığını unuturlar çoğu zaman...

Eğer bu tarz güncellenmeyen sitelere hacklink eklenirse senelerce sıralamada üst sıralarda kalır site. Ama daha sık güncellenen bir yapıdan alınırsa ve/ya en sık rastlanan şekliyle hacklink satın aldığınız kişi belli bir süre sonra sizin linkleri silip başka müşterisinin linklerini eklerse o zaman aniden düşüş olur.

Yani kısaca anlatılmak gerekirse link borsasından aldığınız linkte google gözünde hacklinktir. Aradaki tek far eklenme ve çıkartma süreleridir.
Not Sadece Google gözünde