Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şu mantığınıza akıl veremiyorum.Tamam alayını zekisiniz,süper zekalı insanlarsınız,on numarasınız ki...Başkalarını aşağılama veya onlarla alay etme yetkisini buluyorsunuz...
Şimdi bu arkadaş derdini anlatmaya çalışmış belli ki yeni belki de hiç forum hayatı görmedi veya başka birşey.Fakat sizin zekiliğiniz ve insanlığınız bu kişiyle alay etmeye musade veriyor mu ?
Derdiniz benim yüzlerce postum olsun farklı olayım v.s gibi birşey ise maxi geyyikte gidin paylaşımlara hahaha diyin yapabilirsiniz...
Yol kesen değil yol gösteren olmalı...Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır gerçi anlasınızda pek fakeden birşey olmaz...
Burası sıradan bir forum değil, Ticaret yapılan bir forum. Çoğu insan ekmeğini bu forumdan kazanıyor,Forum kuralları çok ayrı, arkadaşın yaptığı çok ayrı. Ticaretinde bir adabı var, dışarıda arkadaşıyla konuştuğu gibi kimse birbiriyle konuşamaz ki,

Hacklink ile ilgili (belli ki arkadaşın ekmeğini çıkardığı sektörde yaşadığı problemler var bunları aşmak için bilgi arıyor) bir konuda açılmış posta sırf , post atmak için bir yazı gırılıyorsa bu hakka girmektir.

Mesaj yazan arkadaşın hakkında profili:
Webmaster dünyasındaki geçmişiniz
Kişisel Özelliklerim:[*] Agresifim,[*] Kompleksliyim,[*] "Ekşi Sözlük" yazarıyım!
-
Nereden
#sourtimes entertainment
Interests
Entry girmek.
Mesleğiniz
Sourtimes Praetor

---

Bir şey söylemiyorum konuda uzamasın. Sanırım hata bende adalet ve saygı bekçiliği yapıyorum. Son mesajımdır . Kolay gelsin.