herkes söylemiş ama bende düşüncelerimi aktarayım, ayın 15ine kadar btcnin düşük kalması herkesin işine geliyor şu günlerde piyasanın sakin kalmasını istiyorlar. 15 ocak-15 şubat arasında öyle bir çıkış olacak ki 500 dolar civarından btc toplamış olanların (benim gibi

) yüzü gülecek. o günler geldiğinde herkes daha da yükselir demeden mutlaka kar realizasyonu yapsın parayı cebine koysun 1-2 ay büyük düşüş beklesin.
benim en çok merak ettiğim şu günlerde btc karşısında çok güçsüz kalan ltc'nin ne olacağı. şu an 0.026 btc/ltc kuru 1 ay sonra 0.035 mi olur yoksa 0.025 mi? bunu takip eden arkadaşlardan dinlemek isterim 0.035 gibi bir değere çıkarsa şu an ltc tutanlar btc tutanlardan %40 daha karlı olacaklar.
(yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir)
benim izledigim kadarıyla gerek ltc gerek nmc olsun ki şuanki değeri daha düşük olan artışlarda daha çok kazandırıyor. yani ortalama olarak btc degeri 1000 dolara cıksa şuan elinde ltc olan btc den daha cok kazanıyor nmc olan ondanda cok kazanıyor. Ama düşüşlerde de en çok kazandıracan en çok kaybettiriyor.