öncelikle tartışmanın gereği yok. ortada işi bitirilememiş ofdogan ve işi bitirecek adamı neden bulamadığınızı çok güzel analiz etmiş olan sewakldawk arkadaşımız var. öncelikle bende size neden bulamadığınız hakkında bir kaç açıklama yapayım ve genede bulamazsanız yardımcı olmaya çalışayım...

1- öncelikle bahsettiğiniz konunun forumu burası değil ücretli script istek bölümünden yardım isteyebilirsiniz.
2- bahsetmiş olduğunuz konu tek sayfa gibi görünsede tamamen profosyonellik isteyen ve çok kafa yoracak türden bir yazılım. o yüzden size birileri fiyat verse bile kesinlikle fiyatı çok bulacaksınız.
3- yeni tablolar eklenecek dediniz kaç tane ne kadar hiç belirtmemişsiniz.
4- para iş bittikten sonra demişsiniz nasılki siz yazılımcılardan darbe aldığınız için yazılımcılara güvenmiyorsanız. yazılımcılarda aynı şekilde müşterilerden darbe aldığı için müşterilere güvenmeyecektir. bunun orta yolu bulunabilir ama siz o kapıyı kapatmışsınız. kapı açılmadan kimse girmez...

bütün bunlara rağmen hadi ben sana yardımcı olayım vaktim olduğu kadar. ücret konusunda ne istediğini bilmeden bir şey yapmam yapamam.
imzamda live adresi var