Merhabalar,

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşım yahoo şifresini değiştirmiş ve yeni şifresini unutmuş. Şifreyi geri almak istiyor ancak şifremi unuttum kısmında alternatif mailin şifresini de hatırlamıyor. İnternet explorer sayfasını açtım yahooya girdim ve baktım ki şifresi tarayıcıda otomatik olarak kayıtlı kaldığı için mail sayfası otomatik açıldı.

İnternetten tarayıcıda kayıtlı kalan şifreyi gösteren bir sürü programı denedim ancak hiç birisi şifreyi göstermiyor. Aklıma farklı bir yöntem geldi; bilgisayara mozilla firefox kurdum ve kurulum bittikten sonra "internet explorerdaki tüm verileri al" gibisinden bir seçenek mevcut, onu seçtim ve böylece internet explorerdaki tüm verileri firefoxa aktardım. Firefoxta da maile otomatik giriş yapabiliyorum, dedim ki ayarlardan güvenlik sekmesindeki kayıtlı şifreleri görme bölümünden bakayım şifreye ama orda da göstermiyor.

Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var, şimdi hem internet explorer hem de mozilla firefox da beni otomatik mail sayfasına ulaştıran şifreyi nasıl öğrenebilirim? Sanırsam cookie şeklinde kayıtlı bilgisayara, bu olayı çözme gibi bir şansım var mı? Şimdiden teşekkürler