İşi yapamayacağını anladım zaten işin ne olduğunu bilmiyorsun bile html5 ten bahsediyorsun lafı uzatmana gerek yok sahtekarların bu forumda işi yok sözüm meclisten dışarı. Kendine güvenen biri rahatlıkla yapabilrdi ben yapıyorum zaten.

Yanlış anlamasın arkadaşlar önce aşağıdaki mesajı okusunlar.

Bak dostum ben pek fazla takılmam trader mrader bilmem ben burda ticaret yapmadım hiç şu aşağıdaki yazımı okuyup sahtekarı gör. Öyle avanta yok kusura bakma herkes işini adam gibi yapacak sözleşmesindede yalan dolan bilgiler olmayacak bende ona -1 verdim bak oku incele ondan sonra buraya yaz.

miscel isimli üye ile anlaşıldı fakat sözleşmede yalan yanlış bilgiler verildi ulaşılmayan web adresi mail adresi vs. Ücret kredi kartından nakit çekildi faiz ödendi işi iptal ettim beni zarara uğrattı.

https://www.r10.net/ticaret_detay/291252/20152

sewakldawk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Var, ancak;

- Ödemeyi herşeyi tamamlayıp sisteme entegre edildiği zaman yapacağınızı söylemişsiniz. Sadece 1 ticaret puanınız var ve o da negatif. Ne sebeple olduğunu özel mesajla anlatmıştınız ama bu hiç kimseyi ilgilendirmiyor.
- Yaptıracağınız iş sadece PHP değil HTML5 de bilen biri tarafından yapılabilecek bir iş. Siz sadece PHP diyerek ücreti düşük tutmaya çalışıyorsunuz bu nedenle teklif veren insanlar yanıtınızı duyunca vazgeçiyor.
- Memlekette bu işi yapabilecek ve kendine güvenen insan bol ancak size güvenen insan yok.

Bu kadar iddialı konuşabildiğinize göre bu işi öğrenip yapabilmeniz gerekir. Bu iş için uygun gördüğünüz şartlar ve üslubunuzla kimseye yaptırabileceğinizi sanmıyorum.