SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
301 de o sıkıntı olmuyor, benim merak ettiğim 2 siteyi 1 siteye 301 yaptıysanız bu 2 sitedeki içerikler aynımıydı? eğer öyle ise sitelerden 1 tanesi kopya olduğu için yönlendirilen siteye bir faydası oluyor mu? veya bir arkadaşımızın sorduğu gibi o 2 sitede içerik yokmuydu?

Yok iki sitede birbirinden farklıydı ve ikiside en az 50 -100 özgün makaleler olan blog sitesiydi; ikisini de içinde 5 sayfası olan bir kurumsal siteye yönlendirdim...
Yani google'ye kendimce dedim ki; biz tek yazarlık blogtuk, birleştik, büyüdük adam olduk kurumsal firma neyim açtım. Google'de eyvallah dedi!

Şimdi de diyeceğim ki; biz firmayı büyüttük artık holding olduk hadi bunu da kabul et. Yerse... Yemezse eski sisteme geri çekerim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:45:17 -->-> Daha önceki mesaj 10:43:08 --

cryptosam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 siteden 1 siteye 301 var. 2 site gücü 1 sitede.
Yani şuan siten 2 301+ kendisi 3 site
yeni yere 301leyince o 3 sitenin etkisi bence yeni yere taşınır. Yani yapılabilir. Yinede garanti vermiyorum yapıp düşüp bana gelip düştüm deme

Çılgın olmak lazım durdukyere ise ilk sıradaki siteyi 301lemek için
Aslında durduk yere 301'lemiyorum. Dediğim gibi kafamda deli sorular var.
Sürekli algoritma değişiklikleri en hızlı çözümü bulmaya çalışıyorum diyelim

Bu arada bugün 301 çekeceğim 3 - 5 güne kadar sonuç belli olur hepimiz öğreniriz işte

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:47:42 -->-> Daha önceki mesaj 10:45:17 --

susqunkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane siteyi başka bir siteye 301lediyseniz
o 2 tane sitenin içerikleride yeni sitede mevcut olması lazım eğer yoksa, gelen kullanıcı aradığını bulamadığı için o sitede çöker.

yok eğer 2 domaine sadece backlink kasılıp , içerik oluşturulmadan yönlendirildiyse bi ihtimal belki başarı çıkar.

tabi bide 2 siteyi yeni sitede 2 subdomain olarak kurmak var
Yukarıda da yazdığım gibi; iki sitedede ciddi içerik vardı ve kurumsal sıfırdan yapım bir web sitesine cevirdim ikisinide, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Saçma sapan makale başlıklarında artık çıkmıyor site ilk zamanki gibi ancak kendi kelimesinde birinci.

Yada şöyle örnek vereyim; yönlendirdiğim bloglar "seo'da özgün olma sırları" yazınca birinci çıkıyordu. Bu site artık o kelimelerde çıkmıyor ancak seo kelimesinde 1.