İyi güzelde niye böyle bi gereksinim duydun ki
sebebi mecburiyetten hocam neden olacak başka

bende çok meraklı değilim balkona.
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. birçok konuya baktım bundan önce kimse şu şekilde şu fiyata sorunumu çözdüm diye belirtmemiş. bende araştırmalar yaptım ve uygun olduğuna inandığım bir tercih yaptım.
* petek koymak işime gelmedi. zaten petekli odadayım, o petekler kendilerini ısıtmazken beni nasıl ısıtacaklar. bu nedenle petek taktırmıyorum.
* ısı yalıtımı maliyeti yüksek bir iş ve benim o balkonda ne kadar kalacağım belli değil. belki 2-3 ay sonra kendim ayrı ev tutarım belli olmaz.
* ufo için herkes faturanın çok yüksek olacağını belirtti. bu nedenle ufo'da kullanmayacağım.
* katalitik söyledi bir arkadaş ama çok rahatsız eder oda beni. sanırım bütçe açısından en uygunu o olur ama havayı kurutuyor. çok yararlı bir şey olsa üretimi olurdu
* uzun dönemli bir ısınma olsa klima tercih edebilirdim ancak zaman belli olmadığı için klima tercih etmedim.
* ardo diye bir ürünle karşılaştım. aklıma yatan en uygun ürün oydu. ancak küçük bir yer için değil, çok daha büyük yerler için kullanılan bir ürün. ve maliyet olarak 1500-2.000 tl arası. sonrasında az yakacak olsada baştan sağlam bir gideri var. kafeterya, internet kafe ve çeşitli işyerleri için uygun bir çözüm gibi görünüyor.
* ben seçimimi halı altı elektrikli ısıtıcı alarak gidermeye çalışacağım. ısınmada en önemli şeylerden biri ayakların asıl ısınmasıdır. halı altı elektrikli ısıtıcılar az elektrik tüketiyor. 5 saat çalışsa günde 2 tl maliyeti ya var ya yok sanırım. zaten gündüz sıcak olur. ürün maliyeti gg de 90 tl.
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elek...e-sok-99451557 40 tl ye satış yapanlarda var. ancak onların koku yapabileceği, malzemesinin daha kötü olduğu ve erime yapabileceği belirtildi.