Son bir haftalık kazanç tablosu :

Arkadaşlar konuyada ekledim burayada ekliyorum. Son bir haftanın kazanç tablosu bu şekildedir.

Siteye ait elimden geldiğince bütün verileri sizlerle dürüstçe paylaşmaya çalıştım.

Şimdi bana gelen sorulardan sizlere cevaplar vereyim..

1- Kaç kelimeden hit geliyor?

Sitenin ana kelimeleri var toplamda 4-5 tane asıl hit bunlardan geliyor. Günlük ortalama 45-55 arası kelimeden hit alıyor.

2- Sizce bu biraz riskli değil mi?

Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bir siteye ana kelimesinden ( sizlerin değimi ile kastığı ) hit gemesi kadar doğal birşey olamaz. Kaldıkı sitemiz ana kelimelerine hiç bir şekilde backlink kasılmadan doğal yollarla gelmiş olması bence birazda kullanıcı odaklı olduğundandır.

Tabiki herşeyde olduğu gibi bunda da bir risk vardır. Ama hiç kimse atıyorum kız sitesine ( bu bir örnekti ) yada sitemize silah oyunları araması ile gelmez. Bunuda unutmamak lazım.

Çoklu aramadan geliyor olması o sitenin hiçbir şekilde yerinde duracağı yada devamlı o hitleri çekeceği anlamı taşımamalı bence. Eğer bundan farklı düşünüyorsanız zaten iyi bir webmaster değilsinizdir. Ne kullanıcıyı anlamışsınızdır, nede arama motorlarının mantığını.

3- Ya bu kelimelerden düşerse?

Kimse bunun garantisini veremez, ben dahil. Ama her sitede olduğu gibi az önce belirttiğim gibi her kelimeden de düşebilir ,pek çok kelimeden de yukarıya fırlayabilir. Bu bizim dışımızda arama motorlarının belirlediği birşey.

Sonuç itibari ile bizler siteyi belli yere getirdik ve bundan sonra becerileriyle devamını getirecek bir nevi ilgilenecek arkadaşımızı arıyoruz.

Yukarıda saydığım maddeler kafanızı karıştırıyorsa bu site sizlere göre değildir. Risk almadan iş yapmak istiyorsanız o zaman kendi bilgilerinizle sıfırdan site kurmanızı tavsiye ederim. Yada hiiç riskten hoşlanmıyorsanız, bu işlere hiç bulaşmayındır tavsiyemiz.

Son olarak sitemiz budur :

Sizlere bu site süperdir, hiç düşmez aylarca kazanırsınız diyemeyiz. Dersek kandırmış oluruz. ( Bunda birazda sizler belirleyici rol oynarsınız. )

Kıssadan hisse öyle armudu piş ağzıma düş yok : Site aylarca 650-750 kazandırsın ben bunu isterim diyenler aranızdaysa. Aynı şartlarda varsa siteleri ve banada öyle aylarca bu rakamları kazandıracaksa bana pm atsınlar alalım oyun sitelerini.

Site doğal yükselmiştir, kullanıcı odaklı olunmaya çalışılmıştır. Binlerce oyun yükleyelimde her kelimeden gelinsin çok gelinsin , çok kazansın denilmemiştir.

Yazdıklarımdan kimse alınmasın yada kırılmasın lütfen. Açıkça bu budur demeye çalışıyorum.

Site satılmazsa biz zaten kaldıgımız yerden devam ettireceğiz. Ne yapalım, kafamızdaki proje için çekeriz kredimizi , taksitlerinide siteye ödediriz

Kusurum olduysa affola.

Mustafa