Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Kod kısmından sınırlama olabilir homeproduct.ascx dosyasından ve portal.css kısmından kontrol ederek ( max-width - max-height ) sınırlarını yükseltebilirsiniz.

İyi Çalışmalar......
teşekkür ederim alakanıza..

Sağ olsun mine hanımda mail aracılığı ile bu konuda efor sarfederek yardımcı olmaya çalıştı.kendisine bu forum aracılığıyla ayrıca teşekkür ederim. lakin sorunu çözüme kavuşturamadık.

şöyleki sizin portal.css deki max witdh ve height ayarlarını düzeltin çözümünüz için mine hanım o kodu silmemi çünkü panelden yapılan ayara engel olduğunu söyledi . silip değer girdiğimde sadece resmi büyütüp çerçeveleri büyütmediği görüldü. bunuda bildirdiğimde tüm ayarları manuel düzeltmem gerektiğini hepsini otomatik atmayacağını söyledi. eğer bizim düzeltme yapmamızı isterseniz destek talebi oluşturun dedi. yani destek talebi satın almam gerekli.. . ancak ben bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. ( yanılıyorda olabilirim sonuçta yazılımı sizin kadar bilemem ) sizden de en azından bir sonraki güncellemenizde bu sorunun çözümünü talep ediyorum. bende şimdi deneme yanılma ile çözmeye çalışacağım. eğer sorunu çözebilirsem isteyen arkadaşlarada tarif etmekten mutluluk duyarım.