Merhabalar,
Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim; 26 yaşındayım İzmir'de ikamet ediyorum. Bilgisayar Programcılığı bölümü terkim.
Parttime olarak özel sektörde çalışıyorum fakat, genel olarak haftanın 3 veya 4 günüm boş oluyor. O yüzden aradaki boşluğu doldurmak istiyorum.
İş gereksinimine göre, parttime olarak ofis,işyerinde - veya - evden freelance olarak verilen işleri yapabilirim. ( İzmir içi , ofis ortamını tercih ederim. )
Kısaca kabiliyetlerimden bahsetmek gerekirse;
* İdare edebilecek kadar webtasarım işlerinden anlamaktayım. Açık kaynak kodlu tüm sistemleri kurabilecek düzeyde işlere hakimim.
* Site içerik düzenlemesini, SEO kurallarına uygun olarak yapılandırabilirim.
* Freelence gelecek işler için; sektörel konularda aynı şekilde web tasarım,site içeriği düzenleme, firmaların rehber kayıtları, tanıtım ve reklamı için gerekli sosyal medya ve diğer işlemlerini yapabilirim.
* Online sürem, izinli olduğum zamanlarda yüksektir. O yüzle, gelecek her teklife mantığa uygunluk ve süre-ücret durumuna göre açığım.
* E-ticaret işiyle 2004'den beri alakadarımdır.
* Email marketing ( toplu mail ) konularına hakimim.
* Online destek olabilirim.
* Ödev, tez gibi uzun ve meşakatli işleri zamanında teslim edebilirim. ( Kaynaklar baz alınarak. )
* Biraz tuhaf gelebilir ama, sürdürülebilir hikayeler yazabilirim. Yazı dizisi şeklinde.
* Makale yazabilirim fakat, mutlaka kaynak gösterilmelidir.
* Film sitelerinin yönetimini, film açıklamaları, film bilgileri gibi konularda da tekliflere açığım.
* Belirli bir düzene oturmuş hertürlü sitede, içerik zenginleştirmesi ve iyileştirmesinde faydam olabileceğini düşünüyorum.
-------------
Ofis ortamlarında, kapasitemin uygunluğuna göre tüm işleri yerinde ve zamanında yerine getirebileceğime inanıyorum. Daha önce, reklam ağı yönetimi konusunda da tecrübe edindim.
-------------
Beklentilerime gelince; freelance işlerde , görüşme yapar - anlaşma sağlar, anlaşma durumuna göre hareket ederim. Sürekli işlerde ise; ödemelerin yarısını iş başı - diğer yarısını iş sonu alırım.
-------------
Ofis ortamlarında; sürekli bir çalışma ortamında ; yarı zamanlı sigorta, haftalık ödeme alma taraftarıyım fakat yinede tüm tekliflere açığım bu konuda da.
Not: Hiçbir zaman yapamayacağım işleri kabul edemem, o yüzden işveren arkadaşların özellikle yukarıda belirttiğim hususlara uygun veya yakın olan iş tekliflerinde bulunmalarını rica ediyorum.